Ook voor uw zakelijk verkeer kunt u terecht bij Glas Autobedrijf BV!

Ook voor uw zakelijk verkeer!

Wij hebben altijd een ruim assortiment personenauto's op ons occasionplein en in de showroom staan, maar wist u dat u ook voor uw zakelijk verkeer bij ons terecht kunt? De Opel Vivaro en Opel Movano leveren bij zowel nieuw als gebruikt, maar voor uw compactere zakelijk vervoer is de Opel Combo ook een leuk alternatief.

De Opel Vivaro en Movano kunt u compleet naar uw eigen hand zetten. Van een simpele bus voor dagelijks vervoer tot een luxe dubbel cabine met achterbank met gordels, mooie metallic lak met meegespoten bumpers en kleurennavigatiesysteem!

En natuurlijk stopt het niet bij de aanschaf, ook voor onderhoud kunt u terecht bij Glas Autobedrijf BV. Onze bedrijfswagenbrug is speciaal gemaakt voor de extra lange en zware bedrijfswagens voor diverse merken. Omdat wij gebruiken van originele onderdelen behoudt u altijd de fabrieksgarantie, welk merk u ook rijdt!

Dus kom nu langs voor een offerte voor een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen, helemaal aangepast aan uw wensen. Bent u al tevreden met uw zakelijk vervoer? Dan bent u meer dan welkom in de werkplaats!

meer nieuwsberichtenGlas Autobedrijf BV
Gouwe 11-18
1718 LJ Hoogwoud
Tel. (0229) 584000
Fax (0229) 581910
E: info@glasautobedrijf.nl

Winterbanden, verplicht in het buitenland!

Winterbanden
Inmiddels zijn we langzaam naar de...

Uw auto laten poetsen? Ook bij ons mogelijk!

Autopoesten, ook mogelijk bij Glas Autobedrijf BV!
Stoort u zich er ook aan dat de lak van uw...

Fris en schoon tijdens het najaar. Met de Airco Check Service!

Doe nu de Airco Check!
EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO. GEEN...