Op zoek naar een occasion maar nog niet gevonden?

Glas Autobedrijf BV gaat graag op zoek voor u! Bent u op zoek naar een bepaalde occasion maar heeft u de juiste nog niet kunnen vinden? Glas Autobedrijf BV helpt u graag uit de brand en opent de jacht naar uw ideale occasion! Door onze contacten in het land van diverse autodealers kunnen wij uw gewenste occasion gemakkelijk opsporen. Omdat wij met originele onderdelen werken wordt u nieuwe occasion in topconditie afgeleverd!

Maar misschien heeft u uw ideale vervanger van uw huidige auto al gevonden en wilt u graag dat Glas Autobedrijf BV deze voor u verzorgd. Ook dat is mogelijk! Glas Autobedrijf BV kan het complete verkoopproces voor u verzorgen, wij nemen contact op met het autobedrijf waar uw gekozen occasion staat en regelen de aflevering, onderhoud en garantie allemaal voor u!

Het is ook mogelijk dat u graag een gloednieuwe auto wilt aanschaffen van een ander merk, hiervoor kunt u ook bij ons terecht! Voor zowel aflevering, garantie en onderhoud van uw nieuwe auto bent u bij Glas Autobedrijf BV welkom!

Komt u gerust langs bij de Gouwe 11-18 in Hoogwoud om uw ideeën te wisselen en eventueel een vrijblijvend voorstel. De koffie staat klaar voor u!

meer nieuwsberichtenGlas Autobedrijf BV
Gouwe 11-18
1718 LJ Hoogwoud
Tel. (0229) 584000
Fax (0229) 581910
E: info@glasautobedrijf.nl

Winterbanden, verplicht in het buitenland!

Winterbanden
Inmiddels zijn we langzaam naar de...

Uw auto laten poetsen? Ook bij ons mogelijk!

Autopoesten, ook mogelijk bij Glas Autobedrijf BV!
Stoort u zich er ook aan dat de lak van uw...

Fris en schoon tijdens het najaar. Met de Airco Check Service!

Doe nu de Airco Check!
EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO. GEEN...