Maak uw Opel zomer-ready bij Glas Autobedrijf!

Een zorgeloze zomer met Opel!

Nu de zomer eindelijk begint en de geplande vakantie eindelijk in het zicht komt wordt het misschien tijd om de laatste checks aan uw Opel uit te laten voeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de controle op de werking van de airconditioning? Er is niets vervelender dan in het zuiden van Europa te zitten en er achter te komen dat uw airconditioning systeem niet optioneel werkt.

Gaat u op vakantie in combinatie met een caravan? Controleer dan tijdig uw verlichting zodat u niet voor verrassingen komt te staan op de dag van vertrek. Als u een mankement constateert aan de trekhaakbedrading kunt u dit nog voor uw vakantie laten repareren in de werkplaats.

Bent u van plan om in de zomermaanden lekker de fiets te pakken in het (buiten-)land? Dan kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van alle informatie over de nieuwste fietsendragers. De diverse Twinny-Load fietsendragers zijn nu extra scherp geprijsd en snel leverbaar!  Weet u niet precies waar u moet zijn voor de beste fietsroutes? Natuurlijk kunnen wij ook Tom Tom navigatiesystemen leveren in de diverse uitvoeringen en prijsklasses. Voorzien van alle gemakken en informatie en dekking van Benelux tot compleet Europa!

Voor een afspraak in de werkplaats voor de laatste vakantiecheck aan uw auto, van aircoditioning tot trekhaakbedrading, neemt u contact op met de werkplaats via ons telefoonnummer 0229-584000. Voor meer informatie over de Twinny Load fietsendrager en Tom Tom navigatiesystemen kunt u met het magazijn contact opnemen via 0229-584008.

 

meer nieuwsberichtenGlas Autobedrijf BV
Gouwe 11-18
1718 LJ Hoogwoud
Tel. (0229) 584000
Fax (0229) 581910
E: info@glasautobedrijf.nl

Winterbanden, verplicht in het buitenland!

Winterbanden
Inmiddels zijn we langzaam naar de...

Uw auto laten poetsen? Ook bij ons mogelijk!

Autopoesten, ook mogelijk bij Glas Autobedrijf BV!
Stoort u zich er ook aan dat de lak van uw...

Fris en schoon tijdens het najaar. Met de Airco Check Service!

Doe nu de Airco Check!
EEN GEZOND KLIMAAT IN UW AUTO. GEEN...