Welkom bij glas autobedrijf b.v.

 

Welkom op de website van GLAS Autobedrijf. Een bedrijf dat sinds de oprichting, in 1949, is uitgegroeid tot een begrip in West-Friesland. De kleine garage van toen is uitgebreid tot een grote showroom met een aparte werkplaats. John Hogenstijn en Rob Tensen tekenen tegenwoordig voor de service, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid waar GLAS Autobedrijf sinds 1949 om bekend staat.

Autobedrijf GLAS is een open bedrijf. Wie zijn of haar heilige koe niet in de steek wil laten tijdens een kleine operatie, is van harte welkom in de werkplaats. John Hogenstijn en Rob Tensen vinden het belangrijk dat klanten weten wat er zoal in het bedrijf gebeurt en wie er werken.

0229-584000

0229-584000

Logos

Als ERKEND OPEL REPARATEUR heeft GLAS Autobedrijf de meeste Opel modellen in de showroom staan. Op het aangrenzende parkeerterrein staan de occasions, in allerlei soorten, maten en merken. Wie niets vermoedend de Gouwe binnenrijdt, één van de kleinste plaatsen in West-Friesland, verwacht geen garagebedrijf aan te treffen van de omvang van GLAS Autobedrijf. Er zijn ongeveer 75 occasions te koop. Wie zijn favoriete auto er niet tussen vindt, spreekt het best Rob Tensen even aan. Hij gaat dan bij collega's te rade en rust niet voor het gewenste model gevonden is. Er zullen dus niet veel mensen zijn die na een bezoek aan GLAS Autobedrijf weer op de fiets naar huis moeten.